Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien

Fotograf: Günter Beer

Redaktör: Rosalind Mowe

Formgivare: Peter Feierabend

Översättare: Ulf Gyllenhak

ISBN: 9783848007394

Utgiven: 2013-11-25

Format: Flexband

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.