Europas mästerkockar bjuder till bords

Redaktör: Anna Cerps

Översättare: Ulla-Märtha Westerståhl

Översättare: Christina Theander

Översättare: Kjell Waltman

Översättare: Ing-Marie Höök-Skärham

ISBN: 9783848007424

Utgiven: 2013-11-25

Format: Flexband

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
I "Europas mästerkockar bjuder till bords" så presenteras speciellt utvalda recept, komponerade av de allra förnämsta kockarna inom gastronomin. Ungefär 100 mästerkockar från välkända restauranger i 15 länder, de flesta med en imponerande rad utmärkelser, har tillsammans skapat denna unika kokbok. Här avslöjar de sina bästa recept på varma- och kalla förrätter, fisk- och kötträtter, desserter och bakverk. Alla recepten presenteras med steg för steg anvisningar så att de lätt kan användas av "hemmakocken". Man får även bakgrundsinformation om rätterna och ingredienserna, boken innehåller äver 1500 fotografier. Över 250 recept finns för att imponera på nära och kära med.