Boken för dig som gillar lättlagad mat! Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept både som TV-kock och från tidningarna Allt om Mat och LagaLätt. I Mat med Maud har hon samlat sina favoritrecept på god, lätt och enkel bjudmat. Från små drinktilltugg och förrätter till bufferätter, huvudrätter och smaskiga desserter. Här bjuds på rätter till alla tillfällen.
Mat med Maud är inspirerande, recepten är lockande och lätta att laga. Med handgreppsbilder och många enkla knep blir matlagningen roligare och maträtterna läckrare!
Man ska inte krångla till det i köket, säger Maud. Sedan är det otroligt viktigt att man kan förbereda bjudrätterna, så att man som värd eller värdinna kan ägna sig åt gästerna istället för att stå i köket på kalaset.
Ur innehållet:
Inledning om lättlagad mat
Tips och råd vid matlagning
Drinktilltugg
För- och Bufférätter
Pasta & Paj
Fisk
Kyckling
Kött av olika slag
Grönsaksrätter
Desserter
Maud kombinerar också recepten till tolv festliga menyer för olika tillfällen höst, vår, fest, italiensk, asiatiskt, snabbt & lätt, utflykt m.m.