Julbak : med desserter och godis

Fotograf: Kent Jardhammar

Formgivare: Åsa Nilsson

ISBN: 9789153426707

Utgiven: 2007-09-14

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
Att baka och göra desserter och godis är både roligt och enkelt, om man väljer de rätta och lätta recepten. Därför har de här recepten ganska få ingredienser som alla finns i vanliga matbutiker.

Julbak, desserter och julgodis är baserad på författaren Claes Karlssons egna favoriter. Här finns recept på bland annat kryddat bröd, småkakor och mjuka chokladkakor men även på desserter och godis, som saffransglass och knäckklubbor. Här finns gott om smaksensationer för både små och stora gottegrisar!

Alla recept visas på bild, där det färdiga resultatet är aptitretande och vackert. Det gör boken både till en bruks- och presentbok.

Claes Karlsson har under flera år arbetat som chefskonditor på Grand Hotel i Stockholm. Detta är hans andra bok utgiven på Ica bokförlag. Den tidigare, Desserter med frukt och bär, ingår i samma serie.