Susanne Svensson och Lena Berglund har haft mat som passion, leverne och utkomst sedan barnsben.
Men trots sin vurm för vällagad mat, har de aldrig när de blickat in i kristallkulan, sett sig själva som kokboks-
författare förrän nu!
Nu är den klar, boken som för alltid dokumenterar Dalsjö-köket och du som läsare och matälskare har precis inlett din odyssé in i dess vrår bland pannor, grytor, råvaror och förföriskt, härliga dofter.
Samtidigt är detta en bok som också ska locka besökaren till Dalsjös utmanande golfbana, för inte bara att pegga upp på första tee och Efter arton hål slänga in bag och vagn i bagageutrymmet, utan även för att göra fler och återkommande besök i restaurangen.
För en vällagad macka på morgonkvisten, med en kopp java eller te till, en näringsriktig lunch före första utslaget eller ett bra mellanmål på eftermiddagen kan vara skillnaden mellan dagen då alla slag fungerar eller dagen då du bara letar efter bortslagna bollar och scoren försvinner all världens väg efter bara fyra spelade hål.
Att äta rätt är nog så viktigt för den som har ambitioner med sitt golfspel. Vem vet, kanske blir det du som också kommer att inmundiga de sista sidornas härliga hole-in-one-buffé?