Mug Cakes choklad : Färdiga på 2 minuter i mikron!

Illustratör: Jane Teasdale

Fotograf: Sandra Mahut

Översättare: Elsie Formgren

Översättare: Sten Sundström

ISBN: 9789163610745

Utgiven: 2014-11-25

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre:

 
Mug cakes ett koncept som ursprungligen kommer från USA är kakor som verkligen är roliga att göra och dessutom går det fort. De kan varieras i det oändliga utifrån vad som finns tillgängligt i köket, men för att alltid lyckas med en mug cake finns det några saker att tänka på. Som mått anges matsked (msk) och tesked (tsk) för att det ska vara så enkelt som möjligt att göra i ordning alla ingredienser utan att väga dem. Kakan fortsätter att gräddas även efter att den tagits ut ur mikron. Därför bör man vänta 1 2 minuter så att den hinner stelna innan man äter den.


Mug Cakes Choklad innehåller massvis med varierade recept för chokladälskaren. Här finns bland annat klassisk kakao, vit choklad, nutella, crunchy, vanilj, bananchoklad, macha, apelsinchoklad, cappuccino och pistache.