Fotograf: Victoria Wall Harris
Illustratör: Alice Chadwick
Översättare: Elsie Formgren
Översättare: Sten Sundström
ISBN: 9789163610769
Utgiven: 2015-03-31
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Genre: Mat och dryck
I dag är det allt fler som väljer att äta en vegansk kost. Den här vackra boken innehåller 140 läckra recept för dig som vill minska eller helt frångå användningen av animaliska produkter av etiska eller hälsomässiga skäl eller bara vill experimentera med nya och spännande sätt att laga mat. Boken innehåller också förslag på hur du enkelt kan göra veganska versioner av exempelvis crème fraiche, ost, ägg och smör samt visar hur du "veganiserar" ett traditionellt recept.
Boken innehåller bland annat:
· hur du gör egen mjölk, yoghurt, grädde, smör, majonnäs, pasta, buljong, pajdeg, smoothies
· förrätter och tilltugg
· soppor och kalla sallader
· varma sallader och sidorätter
· pasta, ris och nudlar
· varma huvudrätter
· kakor, bakelser och efterrätter
· glass
· menyförslag