Formgivare: Bente Cecilie Bergan
Fotograf: Marte Garmann Johnsen
Formgivare: Elsie Formgren
Översättare: Elsie Formgren
Formgivare: Sten Sundström
Översättare: Sten Sundström
ISBN: 9789172412286
Utgiven: 2011-10-31
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Genre: Mat och dryck
Hundratusentals svenskar har fått en bättre vardag, fri från besvär och sjukdomar, genom att lägga om sin kosthållning till LCHF.
Ur innehållet: Lättlagad och god vardagsmat till frukost, lunch och middag. Tillbehör, snacks, såser, kakor och desserter.
Så går du över till LCHF
Planering, tips och råd
Vad behövs i köket och kylskåpet?
Mur mycket kan du äta?
Bjud på LCHF till många gäster
Sofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat vilka effekter som fett, fibrer och kolesterol har på blodfetter, hjärta och hjärtats funktion. Hon behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt och hormonrelaterade besvär genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Sofie Hexebergs första bok, Nytt liv med riktig mat, utkom på Optimal Förlag 2010. Hemsida: www.drhexeberg.no
Gunn-Karin Sakariassen är näringsterapeut vid Norsk Akademi for Naturmedisin. Hon föreläser, håller matlagningskurser och hjälper patienter till ett friskare liv med LCHF-kost. Hemsida: helhetsmedisin.no
"För den som står i begrepp att prova LCHF är detta en utmärkt handbok."
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet