Godis är gott, vackert och roligt - helt oemotståndligt enligt många av oss. Vi äter godis vid en mängd tillfällen - biobesöket, lördagsutflykten med barnen, kalaset och dessutom vid olika högtidsdagar. Det är också en uppskattad present att ta med när man går bort - även till vuxna.
I Godisboken får du en lång rad användbara, härliga recept på olika slags godis - choklad, kola, karameller, nougat, knäck med mera - som vem som helst kan göra hemma i sitt eget kök. För det är ju så att mycket av det godis som vi köper innehåller en hel del olika onyttiga och onödiga tillsatser. Om du gör ditt godis själv har du full koll på vad du stoppar i dig.
Dessutom får du historia och fakta om godis och olika ingredienser.
ANNA EMILIA LUNDGREN jobbar som konditor på Chokladfabriken i Stockholm. ANNIKA MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera matböcker. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf
med flera utställningar och böcker i bagaget.