"Snygg, kul och färgglad... Mycket inspiration i denna härliga kokbok."
Bibliotekstjänst, Erika Martinger
Snabbt och gott!
Att laga god och nyttig mat från grunden behöver inte vara svårt eller ta lång tid.
Kokboken för den som flyttat hemifrån och som kanske är lite handfallen i köket, som vill laga god och nyttig mat och behöver tips och råd på vägen - hur man behandlar rå kycklingfilé och sätter piff på vardagsmackan. Eller studenten som är utled på hämtmat och mackor och vill att det ska gå snabbt att få fram mat mellan träning, studier och aktiviteter!
Cirka 60 recept och många inspirerande kapitel: Save my busy day, Easy being green, Gone fishing, Wrap me up, Chicken in my kitchen, Hello Sweetie, Friends and food...
Även tips på vad man kan göra med sina rester och roliga rätter att laga ihop med kompisar. Samt tips på det lilla extra, som hem bakat bröd, smoothies, dippsåser och goda efterrätter.
LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har jobbat för H&M och Åhléns och har matfoto som specialitet.
PERNILLA RÖNNLID är journalist och fotograf. Hon har skrivit och fotat reportage för flera olika tidningar och har hälsa som specialområde.