Efter 17 år är det dags att ta farväl. Oaxen Krog firar sin sista säsong på Oaxen med denna vackra kokbok, Oaxen adieu. Recept, minnen och en unik inblick bakom kulisserna i en av Sveriges främsta restauranger genom tiderna.
Kocken och olympiske matlagningsmästaren Magnus Ek delar med sig av sina hemliga knep, hur han röker sina korvar, använder sig av blålera och tång i matlagningen och vilka örter han plockar på ön. Här finns också en mängd inspirerande recept på krogens mest populära rätter. Med Magnus Eks egna fotografier och i exklusiv design av Lars Sundh.
Oaxen Krog drivs gemensamt av sommelieren Agneta Green och Magnus Ek. De senaste åren har de prenumererat på förstaplatsen i både White Guides och Dagens Industris betygsättning av Sveriges bästa restauranger, samt rankats som en av värdens 50 bästa restauranger enligt den välrenommerade The Worlds 50 Best Restaurants.
256 sidor inkl 4 st panoramautvik 155 x 207 mm inbunden 4-färg märkband rikt illustrerad svensk & engelsk text.