Fotograf: Ulrika Pousette
Formgivare: Emilie Crispin Ekström
ISBN: 9789177750567
Utgiven: 2018-12-04
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Genre: Mat och dryck
Hanna Olvenmark är dietist och hängiven snåljåp, och hon har en mission: att slå hål på myten om att hälsosam mat bara är till för dem som har tid, ork och framför allt pengar. I tre år har hon drivit den omåttligt populära bloggen Portionen under tian där hon visar på fördelarna med att leva snålt både för plånboken, miljön och kroppen.
I kokboken Portionen under tian bjuder hon på över 50 vegetariska recept där varje portion kostar max 10 kronor. Det blir även 300-kronorsveckor med tillhörande inköpslistor och recept, samt allmänna stay cheap-tips för både storhandlingen, jobblunchen och utemiddagen. Om en med ute menar ute i naturen.
"Definitivt en av de bästa böckerna om vegetarisk/vegansk kost!"
Ebbas bokblogg
"Smakrika och roliga recept som passar både magen, plånboken och matlådan."
Expressen