Formgivare: Li Söderberg
Fotograf: Ulrika Ekblom
ISBN: 9789178870622
Utgiven: 2019-11-15
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Genre: Mat och dryck
Thai-mat är fantastiskt gott men det är inte så många som vet hur man trollar fram rätter som pad thai, panang curry och tom kha gai hemma i sitt eget kök. I den här inspirerande kokboken visar Wichudaporn hur du hanterar de olika smakerna och bjuder på förrätter, varmrätter, efterrätter och dessutom en del drycker. Här får du möjlighet att lära känna de olika ingredienserna och skulle någon vara knepig att få tag på föreslår Wichudaporn en svensk råvara som kan användas istället. Totalt rymmer boken 45 recept och förutom de ständigt efterfrågade klassikerna finns älsklingsrätter från Wichudaporns egen uppväxt och några rätter med en mer västerländsk touch, allt presenterat med tydliga recept och stämningsfulla bilder.