Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept

Översättare: Leo Gefvert

ISBN: 9789180662031

Utgiven: 2024-04-15

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 

"Genom personlig och trevlig inledning leds läsaren in i en helt ny airfryer-värld. Från förrätt till dessert, allt som behövs är en airfryer. Denna kokbok bjuder på många, nya, och klassiska recept som jag inte trodde kunde genomföras med endast en maskin." / Mariestads-Tidningen

Krispigt, saftigt, gott, hälsosamt och enkelt! Skandinaviens airfryerdrottning visar vägen. 

Med den här airfryer-kokboken får du massor av nya och klassiska recept, tillsammans med de bästa tipsen på hur du får maten både krispig och saftig. Att använda en airfryer är det bästa du kan göra för att spara tid i vardagen. Med hjälp av kraftigt cirkulerande varmluft gör airfryern att maten tillagas snabbare samtidigt som du behöver mindre fett i matlagningen.

Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer.

Röster om boken: 

"Airfryer är en kokbok med en imponerande samling recept, men också en hyllning till denna hushållsapparat. De över 100 enkla och välformulerade recepten är indelade i fyra huvudgrupper, inklusive smårätter, huvudrätter och efterrätter. Betyg 4/5. Mycket bra." Bibliotekstjänst