Spännande recept för grillen!
Efter en lång vinter kommer så småningom solen och sommaren, och grillen kommer fram.
I den här boken får du tips om mängder av god grillmat, både vanlig och ovanlig, både lämplig för en grillning i trädgården eller ute på en grillplats. Du får också tips om utrustning, grillmetoder, grilltider med mera. Boken innehåller över 80 recept, från glaserade kycklingsbröst med anis, lax med klippfisksalt, sallad och grillad chèvre till sydafrikanska Boerworst-korvar.
Lars Barmen delar generöst med sig av recept från sin långa erfarenhet som professionell kock, hämtat från hans tid i Asien, Frankrike, Norge eller andra länder där han har arbetat. Recepten ackompanjeras av Erik Jallands fina bilder.
Praktiskt format för utebruk: 170x225. Rejäl bindning med tråd och flexband. 160 sidor.
Förlag: Munin Förlag AB
Ur innehållet:
* Marinerade revben
* Jambalaya
* Barbecue spareribs
* Boerworst-korv
* Lammkorv
* Ayam Perchik malaysisk kryddkyckling
* Grillspett från sydafrika
* T-benstek med svamp
* Fajitas
* Grillad gös med aubergine och fetapuré
* Musslor med citrusolja
* Lax med klippfisksalt
* Grönsaker i paket
* Tomater med fetakräm
* Såser, desserter och drinkar!