Kött : från grill till gryta

Översättare: Johan Janson

Översättare: Veronica Gottfridson

ISBN: 9789185605057

Utgiven: 2007-04-17

Format: Kartonnage

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 

Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.