Hemlagad soppa med ett nybakat och doftande bröd, en himmelskt god kombination. Både lättlagat, fantastiskt smakligt och nyttigt. Värmande vintermat eller fantastisk god som en sommarrätt med fräscha primörer.
Boken Soppor & bröd erbjuder ett inspirerande urval av 30 delikata soppor från världens alla hörn. Upplev en specialkryddad asiatisk "Won ton" soppa, eller varför inte en mustig italiensk "Ribollita". Till allt detta ingår även ett urval av tio specialkomponerade brödrecept.
Ingrid Eliasson delar nu frikostigt med sig av sin stora receptskatt från när och fjärran resor. Hon har tidigare gett ut ett flertal böcker i Sverige, då bland annat Feskekôrka, Cook-Pasta & Nudlar, Cook-Pajer och Stora Saluhallen.
Medförfattaren Eija Niskakari som skapat brödrecepten speciellt för denna bok, är yrkesutbildad bagare, bakverksentusiast och har tidigare bland annat gett ut böckerna Sötsaker från Haga och Eijas Glädje-Festbröd.