Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock

Fotograf: Günter Beer

Översättare: Cecilia Falk

Översättare: Katarina Falk

Översättare: Christian Thurban

ISBN: 9789187161582

Utgiven: 2013-10-24

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.

Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!

Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.

Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker. Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.

Format: 200x768mm