Steak House : mat för köttälskare

Fotograf: Mike Cooper

Formgivare: Beth Kalynka

Översättare: Cecilia Falk

ISBN: 9789187161803

Utgiven: 2014-03-21

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
För alla köttälskare

Återskapa känslan av riktigt amerikanskt Steak House hemma i köket. Fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer med passande tillbehör.

Recept som funkar både för grillen och spisen.

Lär dig mer om amerikanskt styckningsschema; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema blir en allt vanligare syn i charkdiskarna runt om i Sverige. Här får man gott om inspiration på tillagning.

Alla recept fungerar även med köttbitar efter svenskt styckningsschema eftersom recepten anger typ av köttbit både på svenska och engelska.

Format: 199x247 mm