Det italienska köket : de bästa traditionella och moderna recepten

Översättare: Sofia Pettersson

Översättare: Kristina Lodén-Nilsson

Översättare: Pelle Jansson

Översättare: Per Hasselqvist

Översättare: Carina Jansson

Översättare: Cecilia Falk

Översättare: Katarina Falk

Översättare: Helena Stedman

ISBN: 9789188219145

Utgiven: 2016-04-05

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
En hel bok med noga utvalda recept på italiensk mat när den är som bäst. Här finns såväl traditionella gamla vänner som nya, moderna varianter.

Italiensk mat är känd för att vara fräsch, enkel och inte minst god. I den här boken hittar du de bästa klassiska och moderna recepten. Det italienska köket följer samma upplägg som en traditionell italiensk måltid: den börjar med läckra antipasti som följs av några klassiska pizza- och pastarätter. Huvudrätterna med kött, fisk och skaldjur presenteras med ett urval olika grönsaksrätter. Det hela avslutas med läckra desserter.

Det italienska köket ger också en fascinerande inblick i den kulinariska historia och geografi som gör Italiens mat så unik och speciell.

Det är så här italiensk mat ska smaka!