En god sås kan göra underverk med varje måltid. Förhöja, förstärka, komplettera eller kontrastera... Men hur får man inspiration? Hur når man fram till dessa ljuvliga sinnesupplevelser och får dem att koncentreras och bäras av eteriska, kryddiga, aromatiska, mustiga och runda smaker? Låt dig inspireras av de 50 recepten i denna bok och se hur du med enkla grepp kan skapa kulinariska smakupplevelser till såväl vardag som fest. Att göra en god sås är lätt bara man vet hur! Om receptförfattaren Stefan Grynge: Stefan Grynge är verksam inom restaurang och storhushåll sedan 1969. Han har skrivit över 1 500 recept, deltagit i radio och TV, grundat restaurangskolan Lyon, varit matskribent i olika tidningar och fått ett flertal gastronomiska utmärkelser genom åren men är kanske mest känd för sina forskningar om historisk mat (den så kallade utdöingsmaten). I den här boken har han valt att presentera 50 av sina bästa såser och förenklat recepten utan att ge avkall på vare sig kvalitet eller smakupplevelse.