Pasta al Dante

Formgivare: Maja Cronert

Redaktör: Maximilian Moëll

Fotograf: Maria Riazzoli

Fotograf: Clas Elofsson

ISBN: 9789198655605

Utgiven: 2020-12-01

Format: Inbunden

Språk: Svenska

Genre: Mat och dryck

 
Följ med på min pastaresa med klassiska rätter från min italienska släkt och personliga tolkningar! I den här boken har jag samlat mina bästa pastarecept och ger mina personliga tips och förklaringar till hur du får din pasta till nästa nivå. Boken innehåller olika svårighetsgrader med allt från enkla vardagsrecept till svåra utmaningar att imponera på gästerna med. Jag har dessutom inkluderat de bästa tillbehören, reder ut vad som definierar de klassiska romerska pastarätterna och förklarar vad som egentligen är skillnaden på en ”bolognese” och en italiensk ragú. Vad glad jag är över att du snart har min pastabok i dina händer. I den här boken delar jag med mig av en bit av mig själv – en del av min själ. Här har jag samlat mina bästa pastarecept och bjuder på massor av tips och tricks som tar ditt pastalagande till nästa nivå. Med den här boken hoppas jag kunna inspirera dig till att laga mat och mer pasta! Zia in the kitchen!