Ariana Damon

Ariana Damon symboliserar ett litterärt partnerskap, grundat på en gemensam livsresa och en passion för litteratur och berättande. Inspirerade av flera svenska och amerikanska författare, väver vi samman vår egen historia med vårt skrivande. Vårt mål är att underhålla och samtidigt väcka eftertänksamhet och ge insikter som berikar läsaren.

Vår debutroman utvecklades från spontan brainstorming till ett noggrant bearbetat verk efter många timmars finslipning. Med vår pågående, ännu ej utgivna andra bok har vi infört en tydligare struktur från början och strävar efter att leverera ett klart och starkt budskap. Den boken är ett psykologiskt kriminaldrama, i skarp kontrast till vår första bok, en feelgood-actionkomedi.

Trots en bakgrund i att skriva rapporter, har vi aldrig tidigare skrivit en bok. Det är vår livliga fantasi som driver vårt skapande. Vi drömmer om att en dag kunna skriva på heltid, ständigt förbättra vårt hantverk och djupt beröra våra läsare. Vi bygger broar mellan våra världar och läsarnas, fyllda med drömmar, fantasier och realiteter.

Vi väljer att hålla våra identiteter privata, speciellt då vi i våra verk kritiserar den diktatur vi kommer från—indirekt i vår första bok och mer direkt i den nästa. Vi hoppas innerligt att detta respekteras.

Om du representerar författaren eller förlaget kan du begära kontroll över den här sidan.